Caută
Close this search box.

Muncitorii Asiatici În Construcții sunt competitivi

Muncitorii Asiatici În Construcții sunt competitivi
Despre Muncitorii Asiatici În Construcții

Muncitorii Asiatici În Construcții sunt competitivi. Construcțiile au fost întotdeauna afectate de criza de pe piața forței de muncă. Este dificilă găsirea unui număr mare de muncitori competenți, motiv pentru care firmele s-au îndreptat spre aducerea unor muncitori din alte țări.

Anual, Guvernul aprobă contingente de zeci de mii de permise de muncă anul, ceea ce indică nevoia acută a sectorului privat de forță de muncă externă.

Proiecte majore în domeniul construcțiilor au fost demarate de echipe formate complet din muncitori asiatici. Muncitorii Asiatici În Construcții sunt competitivi, din acest motiv acestia sunt foarte cautati.

Motivele nepalezilor pentru a veni în România sunt salariile competitive, faptul că li se asigură cazare și transport, iar contractele de muncă sunt cel puțin pe un an de zile.

Dacă vă întrebati care sunt procedurile pentru aducerea muncitorilor în construcții din Asia în țară, aflați că acestea constau într-o serie de proceduri complexe, ce se întind pe durata a 2-3 luni de regulă.

Asia Recruitment vă poate ajuta să obțineți toate documentele necesare pentru aducerea în țară a muncitorilor nepalezi. De asemenea, vom fi alături de dumneavoastră în tot acest proces, oferind intermediere între dumneavoastră și angajații nepalezi.

Vă oferim informații suplimentare la adresa office@asiarecruitment.ro, sau la telefon (+4) 0728 049 893.

Share:

Mai multe articole

Contactează-ne