Caută
Close this search box.

Documente necesare pentru angajare muncitori Asia. Intocmire formalitati imigrare Muncitori Asiatici. Ghid de integrare a Muncitorilor Asiatici. 

 

Intocmire formalitati imigrare

Servicii oferite

Oferim
pachetul
complet

  • Întocmirea formalităților pentru imigrare
  • Mediere
  • Ghid de integrare a muncitorilor
  • Consultanță legislativă

Obținerea autorizațiilor de muncă

Îndeplinirea Formalităților Pentru Imigrare

Asia Recruitment Formalități

Firma noastră se ocupă de tot – întocmirea formalităților pentru imigrare, recrutare și bineînțeles realizarea documentației complete pentru angajarea cu forme legale a muncitorilor din Asia. Echipa noastră nu duce lipsă de personal ce este în permanență la curent cu schimbările legislative, întreținând conexiunea dintre noi, statul român și țările asiatice cu care colaborăm. Concret, muncitorii recrutați de Asia Recruitment pentru dumneavoastră vor avea toate documentele necesare pentru a fi angajați: aviz de muncă, certificat de echivalare studii, viză, permis de ședere. 

Eficienta

După selectarea candidaților potriviți, urmează etapa de întocmire a documentației. Ne ocupăm de obținerea tuturor documentelor necesare imigrării, iar atât  dumneavoastră cât și candidații veți beneficia de serviciile noastre pe toată perioada contractului de muncă. Ghid de integrare Muncitori Asiatici. 

detalii personal Cautat

Aplică acum și luăm legătura cu tine

Intocmim documentatia pentru clientii nostri

Asia Recruitment

Plan de Actiune

Realizați o listă cu Personalul Necesar

Asia Recruitment identifica punctual nevoile dumneavoastră și vine cu propuneri concrete bazate pe experiența sa în domeniu.

Vă oferim asistență și după finalizarea procesului de recrutare a muncitorilor asiatici.

Veți beneficia de consiliere pentru redactarea informarilor legale, mediere si consiliere pentru lucratorii străini. Documente necesare pentru angajare muncitori Asia.

Așadar, realizați o listă care să cuprindă numărul de posturi vacante și specializarile necesare.

01

Trimiteți-ne Lista

După ce ați realizat lista cu necesarul de personal, o puteți trimite pe email-ul office@asiarecruitment.ro sau să ne-o trasmiteți telefonic la  0754 814 644

02

Găsim Personalul Necesar

Demarăm procesul de recrutare și gasim candidații perfecți pentru dumneavoastră.

Realizam Documentele necesare pentru angajare muncitori Asia.

03

Afacerea Prosperă

Vă puteți concentra la business-ul dumneavoastră, recrutarea de personal nemaifiind o problemă. Va vom da si un Ghid de integrare Muncitori Asiatici. 

Suntem alături de tine din prima zi