Caută
Close this search box.
De peste 6 ani în România

firma de recrutare personal asia recruitment

Orientați Spre Succes

Asia Recruitment

Firma, Agentie de recrutare personal Asia Recruitment. Întelegem nevoile angajatorilor români, ceea ce ne califică pentru a oferi soluții de personal eficiente. Suntem echipa lucrului bine făcut, de aceea oferim gama completă de servicii necesare pentru plasarea de personal.

01

Experimentați

Peste 6 ani de activare în domeniul recrutării ne-au oferit formula ideală pentru găsirea și plasarea personalului potrivit pentru tine. 

02

Veridici

Avem răspuns la toate întrebările tale și portofoliul nostru extins de clienți atestă durabilitatea noastră în piața de recrutări. 

03

Pasionați

Ne implicăm în găsirea de soluții de personal pentru firma ta cu toate resursele tehnice, logistice și creative posibile.

Găsim Omul potrivit pentru tine și îl aducem de peste Mări și Țări.

Radu Dranga

Orientați Spre Succes

De unde Recrutăm
personal

Obiectivele noastre sunt să identificăm concret nevoile firmei tale și să îți găsim personal specializat. Pentru a ne asigura că facem cu succes acest lucru, recrutăm din multiple țări asiatice. Astfel, nici o cerere de personal nu rămâne nesatisfăcută. Din acest motiv trebuie sa alegi Firma, Agentie de recrutare personal Asia Recruitment .

01

Nepal

Nepalezi sunt extrem de muncitori, dedicați și loiali.

02

Sri Lanka

Angajații srilankezi sunt competenți, talentați și calificați.

03

India

Recrutăm din India profesioniști buni și foarte inteligenți.

04

Pakistan

Muncitori calificați necalificați, pentru toate domeniile. 

De la început

Din 2015

Cu muncitori asiatici plasați în diverse industrii de mai bine de 6 ani, Asia Recruitment e alcătuită din profesioniști cu misiunea de a oferi cetățenilor asiatici posibilitatea unei slujbe sigure și bine plătite. Reprezentăm liantul dintre oamenii care își caută un loc de muncă și firme din România. Asia Recruitment este licențiată de Ministerul Muncii din Nepal.

Procesul nostru

Apoi Ne Ocupăm De Sosirea Muncitorilor în România

Obținem permisul de ședere și le oferim atât lor cât și ție tot sprijinul necesar pentru integrarea lor la firma ta. 

Facem Cunoștință cu Businessul Tău

Semnăm contractul și conturăm împreună criteriile de selecție astfel încât să găsim personal potrivit pentru afacerea ta.

Selectăm Canditații Împreună

Procesul de recrutare are 3 filtre. Primul filtru este departajarea prin CV-uri și interviu cu echipa noastră de HR. Al doilea filtru este proba de lucru practică, iar cel de-al treilea filtru este interviul cu tine.

Realizăm Documentația Necesară

Odată ce avem lista finală de candidați, demarăm procedurile tehnico-legale pentru a-i aduce la firma ta. Obținem avizul de muncă și viza.

Apoi Ne Ocupăm De Sosirea Muncitorilor în România

Obținem permisul de ședere și le oferim atât lor cât și ție tot sprijinul necesar pentru integrarea lor la firma ta. 
Clienți Mulțumiți
97%
Adaptarea Personalului în România
92%
Stabilitatea Personalului
98%

Suntem alături de tine din prima zi

Ai nevoie de muncitori? Contactează-ne și îți găsim personalul necesar din Asia pentru firma ta.

Angajare Muncitori Construcții Asiatici
"Există întotdeauna un omul potrivit pentru tine și afacerea ta”
Cristian Croitoriu

Echipa noastră de experți este aici pentru tine

Avem experiență în recrutarea micro și macro de personal calificat și necalificat. 

Lucruri importante pe care ar trebui să le știi

Întrebări Și răspunsuri

Costurile includ taxele către instituții/autoriți/entități din România, curierat, transport-biletul de avion (doar segmentul de întoarcere), comision pentru realizarea documentelor (dacă solicitați acest serviciu). Scrieți-ne în formular și vă realizăm o ofertă personalizată. 

Formalitățile de selectare a personalului și plasare a lui în România durează aproximativ 3-4 luni. 

Respectarea clauzelor contractului de muncă și a fișei postului prezentate anterior angajării, plata salarială, asigurarea cazării, unei mese pe zi și a transportului la și de la locul de muncă. 

În funcție de meserie și de calificarea muncitorilor doriți, vă transmitem grila de salarizare ce trebuie respectată.

Pe lângă limba nativă, muncitorii recrutați de Asia Recruitment vorbesc și limba engleză. După aproximativ 1 an în România, deprind limba română la nivel conversațional.

Contractele de muncă se pot încheia pe minim 1 an, maxim 5 ani.

Asia Recruitment se asigură că recrutează oameni ce vin în România cu intenția de a munci la dumneavoastră. Acesta poate munci în România doar pe baza avizului de muncă emis pentru dumneavoastră, prin urmare nu poate munci legal în altă parte. Dacă angajatul pleacă, anuntați Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă. Înaintea semnării contractului cu angajatul ne asigurăm că știe și înțelege aceste aspecte. În cazul neînțelegerii dintre angajat și angajator, intervenim pentru a media această situație și pentru a obține un rezultat muțumitor atât pentru angajat cât și pentru angajator.

În primele 3 luni din momentul în care se angajează la dumneavoastră, vi-l înlocuim fără niciun cost de recrutare și de selecție dacă motivele prezentate sunt veridice, serioase și insurmontabile.