Caută
Close this search box.

Cât costă fluctuația personalului

Cât costă fluctuația personalului

Nu este o noutate faptul că firmele românești se luptă cu fluctuația de personal de ani de zile și că acest lucru este foarte costisitor. Nu exagerăm când spunem că aceasta este una dintre cele mai mari probleme de pe piața muncii. Cu sute de muncitori români care se îndreaptă spre alte piețe, unde sunt mai bine plătiți, firmele românești rămân cu puține opțiuni.

Oare de ce am ajuns aici?

Răspunsul este emigrarea sau îndreptarea către alte firme unde sunt plătiți mai bine. Un alt motiv pentru care angajații români pleacă este din cauza programului solicitant de lucru și a volumului prea mare.

Cât este de costisitor să înlocuiești angajații?

Studiile arată că o înlocuire echivalează cu 12 salarii. Însă pe lângă banii pierduți, și timpul este epuizat. Procesul de recrutare după poate dura luni de zile, la care se adaugă și perioada de pregătire a acestuia.

Noi avem o soluție la această problemă

Problemei expuse mai sus îi revine soluția angajării de muncitori asiatici. Aceștia sunt pregătiți și capabili să facă față task-urilor diverse în orice industrii – construcții, agricultură, transport, HORECA, etc.

Perioada contractuală minimă în care vor lucra aceștia este de 1 an, prin urmare puteți fi siguri că investiția dumneavoastră este profitabilă. În cazul în care aceștia nu se adaptează, ne angajăm prin contract să vi-i înlocuim fără niciun cost.

Vă oferim informații suplimentare la adresa office@asiarecruitment.ro, sau la telefon 0754814644.

Share:

Mai multe articole

Contactează-ne