Caută
Close this search box.

De ce să apelezi la firma de recrutare Asia Recruitment

De ce să apelezi la firma de recrutare Asia Recruitment

De ce să apelezi la firma de recrutare Asia Recruitment?

Pentru că a devenit extrem de dificil să găsești angajați buni și loiali. Aceasta este realitatea cu care se confruntă sute de firme din România.

Firma de recrutare Asia Recruitment înțelege că provocările sunt multiple dacă ai o firmă – nu găsești oameni pentru posturile disponibile, iar când îi găsești descoperi că nu îi poți ține prea mult. Aceasta fiind situația, devine evident că soluția este să apelezi la forță de muncă străină.

Zonele care au cel mai mult de suferit din cauza deficitului de personal sunt construcțiile și HORECA.

Trendul migrației forței de muncă nu mai este un secret – din țările în curs de dezvoltare oamenii cu capacitate de muncă pleacă spre țări care le pot oferi mai multe oportunități. Concret, românii se îndreaptă către țări din Europa de Vest, iar asiaticii către țări precum România.

Din cauza acestei situații delicate, adeseori se realizează greșeli: se supraîncarcă personalul existent cu sarcini pentru a acoperi personalul lipsă sau se încheie contracte temporare de muncă.

De aceea, soluția evidentă este aducerea de muncitori din străinătate.

De ce să apelezi la o firmă de recrutare precum a noastră?

Ei bine, în primul rând pentru ca avem o bază de date consistentă din care puteți alege. Astfel, vă putem găsi oameni mult mai repede.

În același timp, noi vă analizăm concret nevoile și vă propunem doar candidați care să se potrivească profilului căutat de dumneavoastră. De asemenea, ne ocupăm de toate etapele de selecție personal – interviu, probe de lucru.

Mai mult decât atât, acționăm ca mediatori pe toată durata contractului de muncă. Astfel, puteți fi siguri că atât nevoile voastre cât și ale angajaților sunt ascultate.

În cadrul agenției noastre suntem specializați pe aducere de personal din Asia. Motivul? Sunt foarte muncitori și loiali angajatorilor, integrându-se extrem de bine în colectivele în care sunt aduși.

Vă oferim informații suplimentare la adresa office@asiarecruitment.ro, sau la telefon (+4) 0728 049 893

Share:

Mai multe articole

Contactează-ne