Caută
Close this search box.

Ce vă oferă Asia Recruitment?

Ce vă oferă Asia Recruitment?

Ce vă oferă Asia Recruitment?

Ne specializăm în căutarea și recrutarea de angajați

Căutăm potențiali candidați în baza de date a agenției Asia Recruitment în primă fază. De multe ori nevoia unei firme de personal este suplinită din această primă fază. Când însă nu este posibil acest lucru, mulțumită strategiei noastre de marketing și de recrutare vă putem găsi muncitori disponibili rapid.

Despre recrutare

Ai nevoie de mai mulți oameni,însă nu știi unde să îi găsești? Piața locală de forță de muncă e epuizată? Poți să contezi pe noi pentru a găsi o soluție. Rezolvarea este recrutarea din Asia și angajarea de muncitori străini. Agenția noastră de recrutare s-a specializat în ultimii 10 ani pe aducerea de personal calificat și necalificat din Asia. Muncitorii se adaptează rapid, iar satisfacția de pe urma muncii lor este mare. Fie că aveți nevoie de 10 sau de 200 de angajați, realizăm întreg procesul – de la recrutare la adaptarea la locul de muncă.

Angajarea din Asia începe imediat

Imediat ce primim cererea ta, ne începem activitatea. Având birouri în diverse regiuni ale Asiei, recrutorii noștri se vor uita după angajați care întrunesc criteriile tale rapid și cu ușurință.

Ne ocupăm de tot

Dacă ne alegi, ne ocupăm de toate lucrurile care decurg din acest proces. Fie că e vorba de cazarea muncitorilor, transportul lor din Asia în România, transportul dus-întors de la locul de muncă, interpretarea și traducerea instrucțiunilor sau asistență cu întrebările și cererile angajaților, experința noastră bogată câștigată pe parcursul a numeroase proiecte ne permite să ne ocupăm de toate aceste lucruri.

Share:

Mai multe articole

Contactează-ne